Kategória


Betöltés...
Ez a nap más mint a többi: rajtol a 25. Sziget

Ma végre elstartolt a Sziget, indul az egész héten át tartó, 25. jubileumi buli. A szigetlakók közül sokan már korábban beköltöztek, a házibuli hangulat mellé mától pedig beindulnak a programok is. Már délelőttől melegíthetünk a különféle táncos workshopokon vagy éppen a Colosseumban, az este főattrakciója azonban a vadóc énekesnő, P!nk koncertje lesz. De rajta kívül is bőven lesz program a mínusz egyedik napra. Lássuk!

[ 2017.08.09 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Masters of Rock – augusztus 24 – ALSÓÖRS

Négy legendás zenekar egy estén a X. jubileumi Sörolimpián. A Moby Dick, a Sex Action, a Sing Sing és a Tankcsapda az 1993-as ’Masters of Rock’ koncertsorozat előtt tiszteleg. Mind a négy banda több, mint 25 éve a hazai rock élet kiemelkedő alakja, és hosszú idő után újra együtt. 

[ 2017.08.05 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
STRANDFESZTIVÁL - Hasznos információk indulás előtt

Hello STRAND Fesztiválozók! Eljött végre, amire tavaly augusztus óta vártunk: szerdán végre megnyitja kapuit a STRAND Fesztivál! Indulás előtt összeszedtünk nektek minden fontos információt, kezdve attól, mit hozzatok magatokkal, egészen addig, mi vár titeket a fesztivál területén. Jó olvasgatást, találkozunk Zamárdiban!

[ 2017.08.04 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Nagy P!nk show-ra számíthatunk

Lenyűgöző látványvilág, akrobatikus színpadi jelenlét és fergeteges hang – nagyjából erre számíthatunk augusztus 9-én, a Szigeten P!nktől, aki,  mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját. Jegyek még kaphatók a koncertre, de jó lesz sietni!

[ 2017.08.03 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Újdonságok a STRAND Fesztiválon!

Egy hónap múlva ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat az 5. STRAND Fesztiválon! A hazai-és világsztár felhozatal szinte mindenki előtt ismert, most azonban egy egész sor izgalmas újdonsággal rukkoltak elő a szervezők. Lesz kertmozi, tábortűz, Nagy STRAND Kaland, izgalmas előadások és beszélgetések, vándor vurstli, vidámpark, új koncertszínpad és még sok minden más – de nézzük sorban!

[ 2017.07.30 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Másfél hét és Veréb Fesztivál!

A jubileumi 10. Veréb Fesztiválon a szervezők változatos programokkal próbálják kiszolgálni a fesztiválozók igényeit, az esti eddig legnagyobb zenekari felhozatal mellett idén a napközbeni programokra is nagy figyelmet fordítanak. Persze a strandolás mellett... Elővételes jegyek még kaphatók, ha nincs más programotok az utolsó augusztusi hétvégére.. Részletek alább...

[ 2017.07.17 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
REKORDOT DÖNTÖTT AZ EFOTT PÉNTEKEN

A Velencei-tó partján rendezett fesztivál hivatalos 2. napján (szám szerint a 4.-en) több mint 30 ezer ember fordult meg. Ezzel minden idők leglátogatottabb napját könyvelhette el az EFOTT. Legtöbben a jamaicai Sean Paul showjára voltak kíváncsiak, köztük Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs is.

[ 2017.07.15 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Elektroban erősít a SZIN!

Egy elektro-csomaggal jelentkezett ezúttal az évet a Napfény Városában záró Szegedi Ifjúsági Napok. A korábban bejelentett nevek, így Inna, az Enter Shikari és Naugthy Boy valamint a legnagyobb hazai fellépők mellé érkezik – többek között Ferry Corsten, Cesqeaux vagy a Calyx & Teebee formáció. Augusztus 23-26. között jön a SZIN, a varázslatos Tisza-parton.

[ 2017.07.10 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Elmarad az Aborted!

Ma reggel kaptuk a zenekartól a hírt, hogy saját hibájukból lemondani kényszerülnek a jövő heti koncertet. Azok, akik csak az Aborted miatt vették meg a napijegyet július 15-re, július 7., azaz péntek éjfélig visszaválthatják abban a Ticketportál jegyirodában, ahol a vásárlás történt - online vásárlás esetén az ugyfelszolgalat@ticketportal.hu-n keresztül.

[ 2017.07.06 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Mire számíthatsz a fesztiválon?!

A jubileumi rendezvényen tizenhét programhelyszín lesz, idén újra két nagyszínpad működik majd. A négy nap minden korábbinál erősebb kulturális színezetet kap, 220 zenei programmal, illetve további 200 nem zenei programmal, dumaszínházzal, színházzal, közéleti és irodalmi beszélgetésekkel várunk titeket.

[ 2017.07.06 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Parov Stelar a STRAND Fesztiválon!

Augusztus 25-én 21.30-tól láthatjátok őt a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpadon!

[ 2017.07.06 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Péntekig él a jegyelővétel!

A napijegyek ára változatlan marad, a hétvégi és a hétköznapi bérlet 1000 Ft-tal, a 6 napos belépő viszont 4000 Ft-tal lesz drágább a helyszínen, szóval péntek éjfélig érdemes megvenni, hogy többet költhess sörre! Minden jegytípusunk Szép Kártyával is megvásárolható - csekk a Jegyek menüpontot!

[ 2017.07.04 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
B@sszák meg az állatkínzók, éljen a metal és az underground!

Idén a nemzetközi nagyszínpadot a HammerWorld magazin után kereszteltük el, az eddig csak Nagyszínpad 2 néven ismert helyszínnek a Tetovált Állatmentők Egyesülete lett a névadója.

[ 2017.07.04 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
ÚJ HELYSZÍNEK, ÚJ ÍZEK

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, melynek hagyományai évtizedekre nyúlnak vissza.

[ 2017.07.04 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Együtt wakeboardozott Nagy Réka és Jabin Peti A buliba Metzker Viki is beszállt

Együtt kapták lencsevégre Nagy Rékát és Jabin Petit, amint a Velencei-tó partján wakeboardoznak. Mint kiderült, a képernyős-modell lábára most először került deszka, így inkább csak próbálgatta a dolgot, a fiatal DJ pedig készségesen vezette be őt a sport és az egyéb nyári kalandok rejtelmeibe. Az önfeledt vízparti pillanatokhoz Metzker Viki is csatlakozott. S hogy mi köti össze a három főszereplőt? Öt betű: EFOTT.

[ 2017.07.03 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Új fellépők + két színpad részletes programja

You Me at Six * Alan Walker * Wilkinson live * Alle Farben és Vigiland csatlakozott a #strand2017 fellépőihez! Ráadásul a a MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpad, illetve az MVM Nagyszínpad részletes programja is elérhető a programok fülre kattintva!

[ 2017.07.02 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Utcaszínház premier a Szigeten

Egy szenzációs, országokat átölelő és világraszóló utcaszínház premierrel indul jubileumi Sziget Nagy Utcaszínház produkciója. Premier augusztus 9-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján. Nem érdemes kihagyni!

[ 2017.06.30 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Rockmaraton - FEZEN kombi bérlet

14 nap múlva kezdődik a 2017-es Rockmaraton, ez egyben azt is jelenti, hogy még ennyi időtök van Fezenes kombi bérletet váltani.

[ 2017.06.26 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
25. VOLT lesz

Egy 800 fős házibuliból ma már egy 150 ezres, Európában is elismert fesztivállá cseperedett az idén 25. alkalommal jelentkező Telekom VOLT Fesztivál. A szervezők minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak: a Nagyszínpad megnövelt nézőterén, kedden 45 ezres rajongótábor várja a jubileumi VOLT legnagyobb dobását, a Linkin Parkot.

[ 2017.06.25 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]


Betöltés...
Programínyencségek az EFOTT palettájáról

Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna? Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit. Ezenkívül megnézhetjük közelről, amint kedvenc énekeseink hagymát aprítanak, de azt is, hogy a csodagyereknek számító Wesser Patrik miként pergeti a dobverőt együtt a nagyokkal. Július 11-17. között az EFOTT-on a zenei, sport, turisztikai és gasztroprogramokon túl további lehetőségekből szemezgethetnek a fesztiválozók.

[ 2017.06.23 ] [ Feltöltő: diamant23 ] [ Nyomtatás ] [ Tovább... ]
Most 2 látogató
olvas minket
[ Copyright © 2004-2018 metalcore.hu All Rights Reserved ]