[ Nyomtatás ]
ÚJ HELYSZÍNEK, ÚJ ÍZEK

A Nádudvari Élelmiszer Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, melynek hagyományai évtizedekre nyúlnak vissza.

Termékpalettájukon tejtermékek, húskészítmények és mirelit termékek szerepelnek. Tejtermékeik a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek. Különlegességük, hogy az ízesített tejtermékeiket - vajkrém, sajtkrém, körözött, krémtúró - is E-számos élelmiszer-adalékok nélkül készítik, kizárólag természetes eredetű összetevőkből.

Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, a folyamatos fejlesztésekre, mind a tej-, a hús- és a mirelit termékeik esetében. Fejlesztéseik során kiemelt figyelmet fordítanak a fogyasztói igényekre, arra, hogy termékeik megfeleljenek a modern táplálkozástudomány alapelveinek, ugyanakkor próbálják megőrizni a hagyományokat, a tradicionális magyar ízvilágot.  Jó példája ennek Hungarikum debreceni páros kolbászuk is, mely egy tradicionális magyar termék, ugyanakkor a mai kor fogyasztói elvárásainak megfelelően laktóz- és gluténmentes, csakúgy, mint a májasaik vagy a grillkolbászaik.

A fesztiválon július 19-én találkozhatnak először a Nádudvari Gasztro Bisztró által kínált, Magyar Termék Nagydíj kitüntetéssel is büszkélkedő Nádudvari különlegességekkel. A gasztronómiai helyszín mellett pedig változatos programokkal, kiváló szórakozást nyújt majd a Nádudvari Gasztro Színpad, ahol fellép például a Bohemian Betyars, a Romano Drom, a Cimbaliband, Petruska, és a The Qualitons is.
[ 2017.07.04 ] [ Feltöltő: diamant23 ]

METALCORE.HU